Referenties


Anna & Marci
"Wij kozen Béci omdat hij de perfecte moments kan vangen. Hij heeft eigenaardige beelden met een speciale feeling en ambiance. Mijn ouders vonden het fotoalbum leuk. Daarnaast is het karakter van de fotograaf heel belangrijk. Béci is vriendelijk, grappig, humoristisch en nauwkeurig."
Zsani & Tomi
"Eerlijk gezegd hebben jullie toevallig op het internet gevonden. Wij waren trouwfotografen aan het zoeken toen wij jullie opmerkelijke aanhalingen en foto's zagen. Gedurende de afspraakjes waren jullie vriendelijk en charmant. Wij zijn blij en tevreden met onze keuze. Iedereen stelt de vraag: "Wie was de fotograaf?". Nogmaals bedankt voor jullie werk, wij wensen jullie het allerbeste toe!"
Noémi & István
"Wij kozen Béci omdat wij iets speciaals, iets anders dan de alledaagse wilden. Zijn voormalige werken zijn helemaal individueel, met speciale aanzicht, verregaand in vergelijking met saaie, terloopse foto's. Zijn vrolijke, professionele beelden hebben uitmuntende indruk gemaakt. Hij ving alle 'vitale' moments wat wij eigenlijk verwachtten. Hij heeft onze ideeën kunnen verwezenlijken. Wij vonden de kleuren, de stemming, de attitude van onze foto’s leuk. Wij waren heel tevreden over het resultaat."
Flóri & Bálint
"Wij droomden van onze bruiloft niet als de meeste perfecte dag van ons leven, maar wel als onze meest gedenkwaardige ervaring. Wij probeerden een fotograaf te vinden die die moments kon vereeuwigen. Ik vind jouwe foto's leuk omdat je alle emoties van onze Grote Dag kon vangen. Al de prikkels, liefde, blijheid en vermaak van de bruids partij weerspiegelen zich op de beelden. Als wij die foto's aankijken, komen alle herinneringen weer tot leven. Mijn favoriete gedeelte van de fotosessies was de E-session want wij een fraaie kerkruïne midden in de natuur vonden. Al met al zijn jullie beelden levend, met behulp van die 'bevrorene' moments voelen wij alle herinneringen van onze bruiloft."
Dóri & Ádám
"Béci was de fotograaf tijdens de bruiloft van mijn beste vriend. Hij was aardig en professioneel daarom kozen wij hem ook. Wij waren er blij mee omdat wij een heleboel mooie foto's kregen. Het was ontzettend belangrijk om individueel en creatief maar geen alledaags werk terug te zien. Béci kon alle moments in het bijzonder vereeuwigen. Als je een uitmuntende fotograaf wilt die heel gemotiveerd is en perfecte ogen voor de details heeft, is Béci zonder twijfel een aanrader."
Adri & Zoli
"Veel mensen stelden de vraag: Waarom kozen jullie fotografen van Debrecen? Jullie leven in de hoofdstad, Budapest. Het was niet zo makkelijk om goede fotografen te vinden. Wij bekeken meer foto's in die periode dan ooit tevoren. Wij hadden een heleboel criteria bijgevolg organiseerden wij maar 3 meetings. Daarna was de beslissing een fluitje van een cent. Bovendien doen niet alleen de fraaie foto's ertoe. Vriendelijke en professionele houding is heel belangrijk gelet op het feit dat die mensen veel tijd met jullie doorbrengen. BR Pictures was de beste keuze. Aan de andere hand was ik bang voor mijn 'schildpad glimlach' op de foto's. Dankzij hun karakter en professionaliteit piekerde ik er niet over! Ze hebben professionele werk gedaan. Uiteraard hebben wij van alle fotosessies met hen genoten. Als jullie buitengewone foto's en amusement willen, zijn Béci en Reni de beste keuze."
Szilvi & Ádám
"Wij wilden heel spectaculaire foto's voor ons trouwfeest. Wij waren ideeen aan het zoeken toen wij BR Pictures vonden. Er was sprake van iets moderns(niet de saaie stijl van de jaren '80), verbazingwekkend en vrolijk werk. Wij hadden Béci zijn oogmerk nodig. Wij konden verwonderlijke locaties en ideeen ontdekken. Béci heeft ongelofelijke foto's gemaakt en in Photoshop verwerkt."
Kriszti & Krisztián
"Beste Supergroup! Ik probeer mijn gedachten in een notendop samen te vatten en ik schrijf ivm de belangrijke details. Aangezien ik ook een fotograaf ben, had ik foto's van hoge kwaliteit en professionele collega's nodig. Het zijn dé foto's die wij samen met onze kleinkinderen zullen bekijken. BR prictures trok meteen mijn aandacht nadat ik de website had bezocht. De beelden waren kenmerkend voor eigenaardige, moderne visie zonder die saaie en alledaagse elementen van anderen op dit gebied. Ik was gebrand op hun offerte dus ik screef een mail met onze vragen. Tot mijn grote verrassing ontving ik binnen enkele minuten een gedetailleerd antwoord. Gedurende een meeting konden wij alles bespreken. Inmiddels vroegen wij om een E-session. Ze waren heel aardig en behulpzaam. Uiteindelijk kregen we bijzonder goede foto's, onze keuze was gewoon perfect. Twee fotografen hebben veel voordelen: diverse mogelijkheden, twee genders, twee visies...Tijdens de Grote Dag waren ze onzichtbaar, ze konden de intimiteit van onze ceremonies behouden. Toen wij de foto's ontvingen, waren wij ontzettend tevreden. Wij hadden het gevoel dat wij niet een van de koppels zijn maar hét echtpaar. We kregen maximale aandacht en precies werk. Ze zijn absolute aanraders voor mensen die iets bijzonders willen, compromis is geen optie."
Anna & Balázs
"Wij kozen Béci en Reni want ze zijn onze vrienden en wij weten dat ze uitmuntende fotografen zijn. De beslissing was goed, ze hebben uitstekende opnames gemaakt. Eenvoud was heel belangrijk voor ons, zowel op het huwelijksfeest als op de foto's. Tientallen aanstellerige portretten waren geen optie, wij wilden gewoon de echte momenten vangen. Ze handelden alles volgens onze wensen en verzoeken met een professionele opvatting. Ofschoon wij geen geposeerde foto's wilden, konden ze ons wel overtuigen en wij waren content over het unieke resultaat. De gasten en de vrienden zeiden allebei dat ze onzichtbaar waren en ze konden de intimiteit van het huwelijksfeest behouden. Alle veelbetekende gebeurtenissen werden vastgelegd. Dit koppel is absoluut aanrader voor mensen die flexibiliteit en professionaliteit verwachten."
Fanni & Csaba
"Hartelijk bedankt voor de leuke foto's, ik heb een heleboel favorieten. Ik ga een album samenstellen om die herinneringen op elk moment te kunnen bekijken. Jullie hebben onze Grote Dag onvergetelijk gemaakt, jullie zijn ook geweldig als persoon. Nogmaals bedankt voor jullie fantastisch werk. Hopelijk kunnen we jullie bellen, als wij een fotograaf nodig hebben."