Rólunk mondták


Adri & Zoli
"Sokan kérdezték tőlünk, hogy sikerült debreceni fotóst találnunk, hiszen Budapesten élünk és az esküvő is a közelben volt. Nem volt könnyű. 🙂 Több képet végignéztem abban a pár hétben-hónapban, mint egész életemben. Jó pár kritériumot felállítottunk, ami alapján végül 3 “személyes” találkozót hoztunk össze. Ezután már egyszerű volt dönteni. 🙂 A legfontosabb, amit a szuper fotók mellett figyelembe kell venni, hogy a fotós(ok), videós(ok) lesznek mellettetek végig a nagy napon, többet mint a család, barátok és bár törekednek arra, hogy minél kevésbé legyen feltűnő, zavaró a jelenlétük, mégsem mindegy, ki van a közeletekben. Emellett én nem vagyok valami fotogén, féltem is hogy a kényszeredett teknős vigyorom majd be-be úszik a kamera elé. 🙂 Béciék mellett nem kellett ezek miatt aggódnom, sőt! Profi munkát végeztek és az összes fotózáson jól szórakoztunk! Szóval, ha szeretnétek szuper fotókat és emellett jól is érezni magatokat, akkor Reni és Béci párosa a nyerő választás!"
Anna & Marci
"Azért választottuk Bécit, mert nincsenek mesterkélt képei, mindig meg tudja örökíteni a tökéletes pillanatot. Különleges hangulata van a képeinek. Szüleim csak ámultak, mikor készítettem a képeiből egy esküvői albumot. Ezenkívül szerintem a fotós személye is fontos, ő laza, jófej, van humora, pontos és precíz is egyben."
Zsani & Tomi
"Igazság szerint mi teljesen véletlenül "akadtunk" Rád.  Interneten keresgéltünk és több fotós weboldalt is találtunk. A fent lévő képek és ajánlatok közül a Te képeid/ajánlatod tetszettek a legjobban és amikor felvettük a kapcsolatot egyből szimpatikusnak találtunk. Örülünk, hogy Téged választottunk, a képek nagyon szépek lettek, bárki aki látja őket, az első kérdése, hogy "ki volt a fotós?" Még egyszer köszönjünk, Mi elégedettek voltunk/vagyunk! A legjobbak kívánjuk, örülünk, hogy megismertünk!"
Noémi & István
"Azért választottuk Bécit fotósunknak az esküvőnkre, mert szerettünk volna valami különlegeset, valami olyat, ami nem hétköznapi. Láttuk korábbi munkáit, és ott teljesen egyedi, különleges látásmódot használt, amely csöppet sem hasonlít a szokványos, beállított helyzetekhez. Felszabadult, pillanatot elkapó és nem mesterkélt képei nagy benyomást tettek ránk. Az esküvői képeinken is pont azokat az „életképszerű” pillanatokat örökítette meg, amiket elvártunk tőle. Ráérzett az elképzeléseinkre és meg is valósította őket. Szerettük a színeket, a hangulatot, az egész attitűdöt amit megmutatott a képeinken. Nagyon elégedettek voltunk a végeredménnyel."
Flóri & Bálint
"Mi az esküvőnk napját nem a legtökéletesebb napként, hanem az életünk egyik legkülönlegesebb élményeként álmodtuk meg. Olyan fotóst kerestünk, aki ennek megörökítésében partner számunkra. Azért szeretem a képeidet és esett Rád a választás, mert az általad készített képek megragadják az összes érzést és hangulatot, ami abban a pillanatban bennünk volt. Látszik a képekből az izgalom, a várakozás, a szeretet, a rokonságon a boldogság, a barátokon a buli vidám hangulata  A képek láttán az emlékekhez érzés is társul! A kedvenc élményem a jegyesfotózás volt, ahol az eszközöket csak a természet és a templomrom adta. És nagyon szeretem a tortavágásról készitett képeidet, ahogy megörökítetted a barátok és a családtagok kíváncsi és várakozással teli tekintetét. Röviden: a képeid élnek és a megörökített pillanataidban ott van az érzés is megfogva emlékként! :D"
Dóri & Ádám
"Bécit az egyik legjobb barátnőm esküvője kapcsán volt szerencsém megismerni, ahol szintén ő volt a nagy nap fotósa. Topon volt végig és a munkáit látva, úgy döntöttünk a párommal, hogy az esküvőnkön mindenképpen szeretnénk, ha ő örökítené meg számunkra a felejthetetlen pillanatokat. Nagyon örültünk, hogy mellette döntöttünk, ugyanis csupa remek fotó készült az estéről. Ami még nekünk nagyon fontos volt, hogy ne csak "sablonos", beállított képeink legyenek. Béci mindig eltalálta a pillanatot, amikor fotózni kell, így minden esemény szuperül, egyedien el lett kapva és egy örök emléket kaptunk. Mindenkinek őszintén tudjuk ajánlani, aki egy olyan fotóst keres, aki a nagy napon végig topon van, a legkisebb, de annál inkább fontos momentumokra is odafigyel és mindig jókor kattintja el a gépét :)"
Szilvi & Ádám
"Éppen esküvői fényképek után túrtam a netet, ötleteket gyűjtöttem, igazán ütős képeket szerettünk volna a nagy napra, amikor belefutottunk Béla fotóiba a facebookon. Ezeken a képeken debreceni nevezetességeket lehetett látni de nem a szokásos elcsépelt formában. (Nézzétek csak meg ti is) Hanem valami egészen új megközelítésben. Mi nem a 80-as években rekedt felfogású kötelező jellegű képeket akartunk, hanem életvidám, modern felfogású, marhajó képeket, amire, ha ránézünk évek múlva is elégedetten csettinthetünk, és nem látjuk viszont mások fotóin önmagunkat. Nekünk pont Béla hozzáállására és szemére volt szükségünk. Egyből felvettük vele a kapcsolatot. Találkoztunk vázoltuk a terveinket, Bélán egyből látszott. hogy ráharapott a témára, repkedtek az ötletek. Közösen kerítettünk remek helyszíneket, és egy igazán termékeny nap után Béla olyan képekkel tért vissza a photoshop útvesztőiből amikre igazán nem lehet panasz! Köszi Béci!"
Kriszti & Krisztián
"Kedves Szupercsapat! Megpróbálom lényegretörően megfogalmazni a gondolataimat, lehetőleg minden fontos dolgot megemlítve. Mivel magam is hobbi szinten fotózok, ezért fontos volt, hogy magas színvonalú munkát kapjunk a kezünkhöz az esküvő után, hiszen ezeket a fotókat fogjuk majd az unokáinkkal együtt nézegetni. Béciék fotói azonnal megfogtak, amikor a honlapra tévedtem. Valahogy nem azok a szokványos, sablonos képek köszöntek vissza, hanem egy egész egyedi látásmód, ami rögtön megtetszett. Kicsit félve kértem árajánlatot és írtam le nagy vonalakban az igényeinket. Én voltam a legjobban meglepve, hogy milyen gyorsan és részletesen érkezett a válasz. Egy személyes találkozó alkalmával átbeeszéltük a részleteket és alig vártuk a nagy napot. Időközben felmerült a jegyesfotózás igénye is, mellyel kapcsolatban készséggel álltak Béciék rendelkezésünkre, így kaptunk egy kis ízelítőt abból, hogyan dolgozik és mi is „szoktuk a kamerát” 🙂 A nagy napunkat ketten fotózták párjával, melynek rengeteg előnye van. Két fotós, több lehetőség, több nézőpont és persze különböző látásmódok. A nem túl jó idő ellenére sikerült a kreatív fotózásból is a maximumot kihozni, minden általam kért külön beállítást sikerült elkészíteni. Az események közben észrevétlenül dolgoztak, sikerült a meghittségét is megőrizni egyes pillanatoknak és minden rögzítésre került. Amikor megkaptuk a kész anyagot, nagyon elégedettek voltunk a munkájukkal és a hozzáállásukkal. Készséggel segítettek és rendelkezése álltak amikor kellett. Nem éreztük, hogy egy vagyunk a sok pár közül, inkább azt, hogy az egyetlen. Maximális figyelmet és precíz munkát kaptunk tőlük. Szívből ajánlom mindenkinek, akik a szokványostól kicsit eltérőt szeretnének, nem hajlandók kompromisszumot kötni, ami a képek minőségét vagy a darabszámát illeti. Abszolút emberközpontúak és igényesek a munkájukra, náluk nincs lehetetlen, akármilyen elrugaszkodott ötletet megvalósítanak 🙂 Ha kicsi hosszú lett, elnézést, így is ez egy tömörített verzió ?"
Anna & Balázs
"Bécit és Renit régi ismerettség okán választottuk esküvőnk megörökítéséhez, a döntés igazolta is magát, szuper esküvői fotók készültek! Nekünk a legfontosabb szempont az egyszerűség volt mind az esküvőnkben, mind a fotózásban, nem akartuk beállított képek százait, csak a valós események, pillanatok megörökítését. Minden kérésünkhöz, igényünkhöz alkalmazkodtak, ugyanakkor szakmai szemmel látták a dolgokat és néhány beállított képre azért rávettek minket, aminek utólag határozottan örültünk a gyönyörű képek láttán. 🙂 Amit utóbb a vendégekkel, barátainkkal is emlegettünk, hogy a szó legjobb értelmében "láthatatlanok" voltak végig, igazi esküvői fotósok módjára se minket, se a vendégsereget nem zavarták, mégis elkapták a legjobb pillanatokat is. Esküvői fotózáshoz csakis őket ajánlom mindenkinek, aki rugalmasságot és profizmust vár el!"
FANNI & CSABA
"Nagyon köszi a szuper képeket, rengeteg kedvencem van. Biztosan nagyon szép albumot fogok tudni csinálni belőle, Valóban felejthetetlenné tetted nekünk a napot, nagyon megkedveltünk. Köszönjük Neked a remek munkát. Reméljük ha bármikor szükségünk van fotósra, kereshetünk Téged."